Selecteer een pagina

SharePoint intranet voor PCBO-scholen

1 februari 2024

De PCBO Scholengemeenschap Apeldoorn maakt dit jaar een gestage groei door dankzij de implementatie van een geavanceerd Microsoft SharePoint Online intranet.

Orangehill, in samenwerking met communicatiebureau Orange Otters, staat garant voor het volledige traject, inclusief ontwerp, realisatie, adoptie en nazorg van het innovatieve intranet, dat de naam PCBO Connected draagt.

Nauwgezet aansluiten op behoefte gebruikers

Dit intranet weerspiegelt nauwkeurig de bevindingen die Orange Otters heeft opgedaan in het voorafgaande traject, en de inzet van Orangehill en Orange Otters, in samenwerking met PCBO, waarborgt dat het intranet voortdurend up-to-date blijft en naadloos aansluit op de behoeften van de scholengemeenschap en haar gebruikers.

Succesvolle, digitale transformatie

Als Microsoft 365 en SharePoint specialist, gecombineerd met onze ervaring als softwareontwikkelaar, brengt Orangehill aanzienlijke expertise op het gebied van intranetontwikkeling en het gestructureerd organiseren van content met zich mee. Dit stelt PCBO in staat te profiteren van een diepgaande kennis en ervaring die de basis vormen voor een succesvolle digitale transformatie. Samen zetten wij stappen om de PCBO Scholengemeenschap Apeldoorn naar nieuwe hoogten te brengen op het gebied van efficiënte communicatie en geavanceerde digitale werkprocessen

Belangrijke stap richting geoptimaliseerde, digitale werkplek

Naast de succesvolle implementatie van het intranet bieden wij PCBO ook een servicecontract aan. Hiermee ondersteunen wij de ICT-afdeling van PCBO Apeldoorn bij de verdere inrichting en uitrol van Microsoft 365 toepassingen, waaronder Teams, binnen de organisatie. Dit kan worden beschouwd als een cruciale stap op weg naar een geoptimaliseerde digitale werkplek.

Creëer samen met ons uw moderne, digitale werkplek!
Meer informatie nodig? Laat het ons weten!

Share This