Selecteer een pagina

Microsoft Silver Partner Cloud Productivity & Platform

30 maart 2019

Wij hebben de status Microsoft Cloud Productivity en Cloud Platform Silver Partner status behaald. En daar zijn wij erg trots op. Silver Partner status heeft niet alleen betekenis voor ons maar zeker ook voor onze klanten.

Wanneer een organisatie Microsoft gecertificeerd is, wordt aangetoond dat het bedrijf voor de behaalde competenties de juiste technische expertise heeft en dat de afnemers van die organisatie dat ook vinden. Onze IT professionals hebben zich gecertificeerd door het volgen van Microsoft trainingen en vervolgens de bijbehorende examens te behalen. Daarnaast laten onze klanten Microsoft weten dat wij de partner of een van de partners zijn die voor de klantorganisatie bepaalde werkzaamheden naar tevredenheid uitvoert. Deze factoren samen resulteren in de status Silver Partner.

Wat betekent dit voor u?

Als onze klant heeft u ook voordeel van ons Microsoft Silver partnership. Door onze nauwe samenwerking met Microsoft weten wij welke nieuwe functionaliteit beschikbaar komt, welke functionele updates er zijn en welke mogelijkheden dat uw organisatie biedt. Onze IT professionals hebben daarmee kennis van de laatste innovaties bij Microsoft. Bij projecten die wij samen met u doen krijgen u en wij daar waar nodig extra ondersteuning bijvoorbeeld door direct contact met productspecialisten bij Microsoft.

Natuurlijk ambieert Orangehill het om Microsoft Gold Partner te worden. Dit is alleen geen doel op zich. Wat ons betreft is die status het gevolg van het verdiepen van onze kennis en vaardigheden waardoor wij nog beter in staat zijn oplossingen te bouwen voor onze internationale klanten. Daarbij is ons streven dat ‘fijn om mee samen te werken’ en een ‘bieden een hoog niveau van dienstverlening’ de uitkomsten zijn van de beoordeling van Orangehill door onze klanten.

Meer informatie? Bel ons op 020 820 1730 of stuur een mail via ons contactformulier.

Share This