Selecteer een pagina

ZUYD Hogeschool – Intranet en adoptieplan

1 februari 2024

Na een onderhands aanbestedingstraject werden wij met trots gekozen als de meest geschikte partner voor deze vooraanstaande en innovatieve hogeschool.

Realisatie, implementatie en adoptieplan

Onze opdracht omvat de volledige implementatie en succesvolle adoptie van een geavanceerde intranetoplossing gebaseerd op Microsoft SharePoint Online. Om dit adoptietraject te optimaliseren, hebben wij het gerenommeerde communicatiebureau OrangeOtters als samenwerkingspartner betrokken.

Solide basis

In nauwe samenwerking bieden wij Zuyd Hogeschool een solide basis voor de realisatie, implementatie, adoptie, inzet en duurzame groei van het nieuwe Microsoft SharePoint Online Intranet. Onze doelgerichte aanpak waarborgt een vlekkeloze overgang naar deze innovatieve oplossing, met de ondersteuning van zowel technologische expertise als communicatieve strategieën.

Vooraanstaand instituut

Zuyd Hogeschool, gevestigd in Zuid-Limburg met locaties in Heerlen, Maastricht en Sittard, herbergt 30 academies en fungeert als een vooraanstaand instituut voor hoger beroepsonderwijs. De organisatie is gestructureerd rondom drie kernactiviteiten: het bieden van onderwijs aan studenten (Zuyd Hogeschool), het uitvoeren van onderzoek voor bedrijven en instellingen en het verzorgen van trainingen en opleidingen voor professionals. Bovendien onderscheidt Zuyd zich door intensieve samenwerkingen over de grenzen van vakgebieden heen, zowel met bedrijven en instellingen als met overheden.

Innovatie, efficiëntie en samenwerking centraal

Met ons toegewijde Orangehill en Orange Otters team kijken wij ernaar uit om Zuyd Hogeschool te begeleiden naar een toekomst waarin innovatie, efficiëntie en samenwerking centraal staan. Samen zorgen wij voor een succesvolle implementatie en een vlotte overgang naar het nieuwe tijdperk van Microsoft SharePoint Online Intranet.

Meer weten of zelf een nieuw SharePoint Online Intranet? Neem contact met ons op!

Share This