Selecteer een pagina

Microsoft 365 intranetportal voor High Tech Corp

25 februari 2022

Onze klant is een internationale High Tech Company. Een marktleider die aan de basis staat van vele high tech toepassingen. Wij hebben met Microsoft 365 een krachtig en eenvoudig te beheren Onboarding Portal ontwikkeld. 

Met vestigingen over de hele wereld, tienduizenden medewerkers en een snel groeiende marktvraag neemt deze multinational vele honderden medewerkers per maand aan. Deze ‘new hires’ doorlopen een proces van onboarding. 

Aan de hand van een Agile Scrum werkmethodiek waarbij specificaties werden achterhaald zij er verschillende user stories geschreven. Op basis hiervan ontwikkelen wij een nieuw onboarding portal op Microsoft 365/SharePoint online. De ontwikkeling werd voorafgegaan door een onderzoek naar de specifieke functionele behoeften van de internationale groep van medewerkers. Hiervoor is een aantal sessies georganiseerd met stakeholders en eindgebruikers.

Meer informatie? Aarzel niet ons te bellen of te mailen! Telefoon 020 820 1730 of stuur een mail via ons contactformulier.

Share This