Selecteer een pagina

Intranet voor landelijke veiligheids- en onderzoeksorganisatie

1 februari 2024

Orangehill bouwt aan een geavanceerd SharePoint 2019 Intranet voor deze opdrachtgever, gestart vanwege een verouderde omgeving.

De opdracht evolueert naar de creatie van een complete digitale werkplek. Ons team ontwikkelt maatwerkfunctionaliteiten, gebaseerd op Microsoft SharePoint, om te voldoen aan specifieke eisen van onze klant. We garanderen volledige overdraagbaarheid van niet-standaard ontwikkelingen.

Behoefteonderzoek en stabiele introductie

Om de wensen van eindgebruikers te integreren, voeren we een behoeftenonderzoek uit en werken we nauw samen met communicatiepartner Orange Otters. In samenwerking met de IT-leverancier van onze klant garanderen wij een stabiele introductie van het nieuwe intranet.

Duurzaam, eigentijds intranet

Onze technische expertise, gecombineerd met de input van alle betrokken partijen, resulteert in een duurzaam intranet dat de organisatie vele jaren vooruit helpt.

Geavanceerd SharePoint 2019 intranet

Zijn er veiligheidsredenen om uw intranet on-premise te hosten? Laat ons een duurzaam en eigentijds SharePoint 2019 intranet ontwikkelen dat uw medewerkers in beweging brengt! Maak een afspraak met ons!

Share This