Woerden kiest Digivers

5 april 2017

Gemeente Woerden kiest Digivers Verwijsgids

Het projectteam van de gemeente Woerden heeft na een selectietraject voor Digivers Verwijsgids gekozen als basis voor de nieuwe sociale kaart van Woerden. De komende maanden wordt door het consortium Videnz (Orangehill en Dock4advies) hard gewerkt aan de realisatie. Tegen de zomer vindt de lancering plaats.

 

Mensen eerst! Ook digitaal. Woerden wil de regie die inwoners over hun levens hebben versterken. Daarbij hoort ook regie over de eigen (persoonlijke) gegevens en in het bijzonder regie over opvoeden, zorg en participatie. Woerden gaat uit van grote zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van haar inwoners. Zij kunnen zelf goed beoordelen welke ondersteuning en begeleiding nodig is. Woerden zet sterk in op digitale ondersteuning met behoud van overige kanalen. Iedere inwoner krijgt daartoe zijn eigen digitale omgeving voor informatie en ondersteuning bij de dienstverlening in het sociaal domein.

 

Videnz biedt Woerden de realisatie van de gemeentelijke sociale kaart op basis van onze Digivers Verwijsgids. In het bijzonder de Digivers Verwijsgids koppeling (API Rest). Digivers Verwijsgids is door Orangehill in samenwerking met gemeenten en enkele andere organisaties ontwikkeld om te worden ingezet als sociale kaart waarmee gebruikers zichzelf snel, overzichtelijk en eenvoudig kunnen doorverwijzen naar de juiste (voorliggende) zorg.

Videnz biedt Woerden naast Digivers Verwijsgids ook project- en procesbegeleiding en ondersteunt Woerden bij het technisch integreren van de sociale kaart binnen de publieks- en professionalomgeving.

Meer informatie? Aarzel niet ons te bellen op 020 820 1730 of te mailen naar info@digivers.nl.

 

 

Share This