Westland start met Digivers Verwijsgids

19 februari 2018

Gemeente Westland heeft gekozen voor Digivers Verwijsgids ter realisatie van de nieuwe gemeente-brede sociale kaart. De sociale kaart wordt nu gevuld, getest en het eerste kwartaal van 2018 als bron gelanceerd.

Westland biedt met de sociale kaart een gedetailleerd overzicht van organisaties en hun aanbod in de gemeente. Bezoekers kunnen met de filter- en sorteringsmogelijkheden die Digivers Verwijsgids de Westlandse sociale kaart biedt, precies aangeven naar wat, waar, wie zij zoeken.

De Westlandse sociale kaart komt als bron beschikbaar voor weer nieuwe toepassingen binnen de gemeente onder meer voor een omgeving voor professionals, vrijwilligers en inwoners. De investering van Westland in de nieuwe Digivers Sociale Kaart krijgt hierdoor veel meer rendement en waarde voor de gemeente en verschillende, maatschappelijke organisaties in de regio.

Nieuwe deelnemers

Naast Westland zijn ook de gemeente Den Haag, Rotterdam en Leidschendam-Voorburg gestart met Digivers. Gegevens uit deze sociale kaart bronnen worden onderling gedeeld. Ook zijn er voor alle deelnemers ondersteuningsteksten beschikbaar. Gemaakt voor en door de deelnemende gemeenten. Ook deze worden onderling gedeeld.

Meer informatie? Aarzel niet ons te bellen of te mailen! Telefoon 020 820 1730 of info@digivers.nl.

Share This