Videnz – Orangehill en Dock4

28 februari 2017

Orangehill en Dock4 zijn een samenwerking gestart met de naam Videnz. Videnz ondersteunt gemeenten bij het inrichten van online verwijsomgevingen zoals een sociale kaart of een portaal geschikt voor inwoners en professionals.

Het gedachtegoed van Videnz is de transformatiegedachte: Hulp van licht naar zwaar en het liefst zo dichtbij mogelijk. Videnz biedt gemeenten het hele traject van proces- en projectbegeleiding tot realisatie, borging en beheer van de verwijsomgevingen.

Dock4 heeft ruime ervaring binnen het Sociaal Domein op het gebied van WMO en Jeugd, specifiek voor de inrichting van de ‘brede toegang’. Recent werd bij gemeente Nieuwegein succesvol een sociale kaart geïmplementeerd en doorontwikkeld. Het Orangehill team dat sinds 2002 sociale kaarten heeft ontwikkeld voor meer dan 50 gemeenten draagt zorg voor de online omgeving gebouwd met de door Orangehill ontwikkelde Digivers Verwijsgids.

Videnz zorgt voor een goede afstemming tussen de klant en de techniek en voor een gestructureerde procesplanning en begeleiding.

Meer weten over Videnz en het in kaart brengen en houden van het sociaal domein binnen uw gemeente? Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook: 020 – 820 17 30. 

Share This