Vacature: Junior Office 365 | SharePoint Developer

1 augustus 2018

Een knowledge center voor een high-tech multinational, een state-of-the-art samenwerkingsomgeving voor het op een na snelst groeiende bedrijf van Nederland of een intranet voor een verdragsorganisatie waarin tientallen landen samenwerken?

Wij zijn een hecht team van specialisten met ruime ervaring op de laatste development innovaties rondom het gebied van Office 365, Apps voor Office, SharePoint, SharePoint Framework (SPFx), React, Microsoft Graph en HTML5 maar ook Angular, REST API en Azure. Werk jij graag projectmatig en heb je al wat ervaring met (client-side) development het gebied van SharePoint 365 / Office 365, dan willen wij jou ontmoeten.

Multidisciplinair team

Klikt het, dan kun je meteen aan de slag in ons ervaren en slagvaardige team. Je wordt betrokken bij alle projecten  Ons multidisciplinaire team is gespecialiseerd in de volle breedte van SharePoint en Office 365. Met dit team werk je aan cloud, on-premise en hybride projecten die wij in-house ontwikkelen.

Verder bieden wij jou:

  • Een concurrerend salaris
  • Opleidingsmogelijkheden (cursussen, certificering, etc.)
  • Mobiel / thuiswerken (dinsdag en vrijdag zijn wij allemaal op kantoor)
  • Beurs- en congresbezoeken
  • Heerlijke, verse lunches
  • Een maandelijkse kalender vol met zakelijke en culturele events, borrels en ontbijt- en lunchsessies en regelmatig een groot feest.

Thuis, onderweg of op kantoor in Amsterdam

Orangehill is gevestigd in hartje Amsterdam in een van de prachtige creatieve en unieke locaties van Spaces. Onder meer GitHub, Microsoft, GoPro, Booking.com en Bestseller zijn lid van het Spaces netwerk. Als je dat zo af en toe beter uitkomt, kun je met jouw Spaces Membership in alle Spaces Businessclubs werken.

Geïnteresseerd? Bel of App Vincent Somers op 0653 223 462. Ik hoor graag van je.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Share This