Sociale Kaart gemeente Oudewater

1 juli 2019

De sociale kaart Oudewater is gebouwd met ons verwijsplatform Digivers. Een groot deel van de content van deze sociale kaart wordt gedeeld met de Gemeente Woerden voor wie wij – in samenwerking met een aantal marktpartijen – Woerdenwijzer.nl hebben ontwikkeld. Het motto voor de content-deling is: ‘Vele handen maken licht werk’.

Oudewater is een gemeente die grenst aan en nauw samenwerkt met de gemeente Woerden. Een deel van het aanbod en organisaties van de sociale kaart Woerden zal ook onderdeel zijn van de sociale kaart van de gemeente Oudewater. Orangehill is gevraagd een oplossing te bieden waarbij het beheer van de sociale kaarten voor de twee gemeenten zal plaatsvinden vanuit de bestaande beheeromgeving op ons verwijsplatform Digivers waarover de gemeente Woerden al beschikt. Vervolgens wordt vanuit deze beheeromgeving de content per gemeente in verschillende voorkanten (‘front-ends’) ontsloten.

Gemeente Woerden beschikt al over een voorkant https://www.woerdenwijzer.nl, ontwikkeld door webbouwer Wowww – via een API aangesloten op onze Digivers beheeromgeving. De gemeente Oudewater gaf aan te zijn gecharmeerd van de site https://www.dronterwijzer.nl. Deze omgeving is door Orangehill ontwikkeld op basis van ons platform Digivers Verwijsgids en als voorbeeld gebruikt bij de realisatie.

 

Sociale Kaart Oudewater is begin juli 2019 gelanceerd.

 
Bezoek de sociale kaart op https://www.socialekaartoudewater.nl
 
Wil je meer weten over onze kennis en ervaring of heb je een project dat je graag met ons oppakt? Laat het ons weten. Wij horen graag van je. Telefoon: 020 820 17 30 of gebruik ons contactformulier.
Share This