Royal Reesink op Congres Intranet 2017

17 maart 2017

Hoe maak je een succesvol intranet voor een bedrijf dat zo snel groeit en in de toekomst zal blijven doorgroeien? Royal Reesink heeft in nauwe samenwerking met Orangehill een geslaagd SharePoint Online – O365 intranet gerealiseerd.

Op het Congres Intranet 2017 vertelde Communications Officer Angélica Mollenhof bij Royal Reesink in een breakout-sessie meer over de mogelijkheden en de onmogelijkheden die bij de realisatie van hun intranet naar voren kwamen. Onderwerpen daarbij waren meertaligheid, blue and white collars en diversiteit in branches en locaties. In deze open sessie deelde zij de ervaringen van de organisatie. Ervaringen die ter inspiratie kunnen dienen voor organisaties die voor een soortgelijke uitdaging staan.

Royal Reesink is door de Erasmus Universiteit uitgeroepen tot de 2e snelst groeiende organisatie van Nederland. Zij groeide uit van ruim 350 medewerkers in 2011 naar 1650 medewerkers in 2017 in 8 landen.

SharePoint Online voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. Wij vertellen je tijdens een kop koffie graag alles over wat Orangehill hierin voor je kan doen.

Share This