Veiligheidsregio IJsselland

Social, corporate intranet en vijf gebundelde publiekssites

Nederland is opgesplitst in 25 veiligheidsregio’s. Veiligheidsregio IJsselland is er een van. IJsselland beslaat 11 gemeenten. Binnen de veiligheidsregio werken gemeenten, brandweer, geneeskundige hulpverlening en politie samen. Waar nodig worden andere partners ingezet zoals defensie, nutsbedrijven en het Waterschap.

De uitdaging

Door de fusie van verschillende organisaties ontstaat een nieuwe dynamiek die we richting onze professionals en het publiek stevig willen positioneren. Intern met een intranet gericht op samenwerken en het ontdekken van nieuwe collega’s. Naar buiten toe gericht op de nieuwe organisatie. Daarbij moeten de onderdelen van de nieuwe organisatie apart kunnen communiceren met de verschillende publieksgroepen.

De oplossing

Een SharePoint 2013 intranet dat intern wordt gehost met nadruk op het samenbrengen van de nieuwe collega’s. Voor de publieksgroepen werd een uitgebreide SharePoint 2013 publiekssite ontwikkeld die ook binnen de organisatie wordt gehost. Deze publieksomgeving kenmerkt zich door een verzameling van vijf aparte omgevingen die binnen een geheel worden gepresenteerd. Ieder met eigen vormgeving en beheer.

meer Orangehill projecten:

Je bent nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw project of bedrijf kunnen betekenen?

Vul het formulier hiernaast in en wij bellen jou terug. Of bel zelf direct op 020-4227330

Bel mij terug

Share This