Energy Management

Energy Management Administration voor Grontmij Nederland

Grontmij is een toonaangevend Europees advies- en ingenieursbureau met uitgebreide expertise op het gebied van energie, snelwegen en wegen, duurzame gebouwen en water. Duurzaam ontwerp is de grondslag van het werk. Dit stelt Grontmij in staat hun klanten te ondersteunen bij de ontwikkeling van de leefomgeving.

De uitdaging

Het doel dat Grontmij met Energy Management Administration wil bereiken, is het weergeven van het energie verbruik voortkomend uit (slimme) meters per aangesloten klant. Hiertoe dient alle data van relevante bronnen te worden verzameld, per klant te worden geaggregeerd om vervolgens te worden weergegeven in individuele Grontmij klantomgevingen. Naast de klanten dienen ook verschillende interne doelgroepen te kunnen aggregeren op de data.

De oplossing

Orangehill ontwikkelde een hybride SharePoint en Orangehill Scarab omgeving. De relevante data wordt verzameld in de Orangehill Scarab database (Elasticsearch). Er worden verschillende aggregatieniveaus geboden waardoor zowel medewerkers als klanten van Grontmij gegevens kunnen bekijken die voor hen van belang zijn. De mogelijkheid om de geaggregeerde informatie via een klant-dashboard te ontsluiten (SharePoint) wordt nu ontwikkeld.

meer Orangehill projecten:

Je bent nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw project of bedrijf kunnen betekenen?

Vul het formulier hiernaast in en wij bellen jou terug. Of bel zelf direct op 020-4227330

Bel mij terug

Share This