Digivers voor Servicepunt Leidschendam-Voorburg

19 mei 2018

Het Sociaal Servicepunt Leidschendam-Voorburg heeft gekozen voor Digivers Verwijsgids ter realisatie van de nieuwe gemeentelijke sociale kaart primair gericht op professionals en vrijwilligers.

De sociale kaart is een van de drie pijlers onder het plan van het Servicepunt dat verder bestaat uit een sociale agenda en een community waar professionals en vrijwilligers elkaar online ontmoeten, samenwerken en informatie uitwisselen over initiatieven in de gemeente. De nieuwe omgeving wordt naar verwachting dit jaar gelanceerd en zal onderdeel zijn van de bestaande site van het Sociaal Servicepunt Leidschendam-Voorburg.

Het Sociaal Servicepunt Leidschendam-Voorburg biedt professionals en vrijwilligers met de sociale kaart een gedetailleerd overzicht van organisaties en hun aanbod in de gemeente, om te beginnen met organisaties gericht op schuldhulpverlening en armoedebestrijding. Gebruikers kunnen met de filter- en sorteringsmogelijkheden die Digivers Verwijsgids het Sociaal Servicepunt biedt, precies aangeven naar wat, waar, wie zij zoeken.

Nieuwe deelnemers

Naast Leidschendam-Voorburg zijn ook de gemeente Den Haag, Rotterdam en Westland gestart met Digivers. Gegevens uit deze sociale kaart bronnen worden onderling gedeeld. Ook zijn er voor alle deelnemers ondersteuningsteksten beschikbaar. Gemaakt voor en door de deelnemende gemeenten. Ook deze worden onderling gedeeld.

Meer informatie? Aarzel niet ons te bellen of te mailen! Telefoon 020 820 1730 of info@digivers.nl.

Share This