Vacature: SharePoint Developers

2 augustus 2016

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Voor organisaties met ambitieuze business doelen realiseert Orangehill SharePoint Online intranet toepassingen. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, zijn wij op zoek naar ervaren SharePoint Developers.

Het ontwikkelen van oplossingen op het SharePoint Platform zijn voor jou als Orangehill SharePoint Developer je kerntaak. Orangehill werkt voor grote, internationaal opererende klanten met 200 tot 15.000 medewerkers. Zij brengen innovatieve SharePoint projecten bij ons onder die veel vergen van ons team en van jou als developer; zowel van jouw kennis en vaardigheden als van jouw inzet.

Onze voorkeur – en in toenemende mate die van onze klanten – gaat uit naar de ontwikkeling van SharePoint Online oplossingen. Je hebt daar kennis van en ervaring mee en bent gepassioneerd over dit zich snel ontwikkelende platform.

Innovatieve SharePoint projecten
Het behalen van de bedrijfsdoelstelling van de klant is jouw doel. Jij praat daar actief over mee. Dit doe je op eigen initiatief, in samenspraak met de klant, met onze partners en natuurlijk met jouw collega’s. Met hen hou je scherp in de gaten dat de gewenste oplossing blijft voldoen aan de klantvraag.

Zelfsturend team
Het Orangehill team bestaat uit enthousiaste, gedreven collega’s die in ruime mate zelfsturend opereren. In het team zijn de volgende disciplines vertegenwoordigd: Frontend Development, .Net Ontwikkeling, Interactie Ontwerp, Grafisch Ontwerp, Projectmanagement, Consultatieve Sales en natuurlijk SharePoint Ontwikkeling.

Team effort
Jouw collega’s hebben veel ervaring met hedendaagse online technieken. Kennis en ervaring die jou goed van pas komen bij SharePoint Online producties. Producties waar de klant nauw bij is betrokken en die tot stand komen vanuit een team-effort. De werkwijze die hier goed bij past is Agile / Scrum. Daar heb jij bij voorkeur ervaring mee.

Op kantoor, bij de klant en vanuit thuis
Orangehill is gevestigd aan de Herengracht, tussen de Nieuwe Spiegelstraat en de Vijzelstraat in het hart van de oude Amsterdamse binnenstad. Daar is een mooie werkplek voor je ingericht. Daarnaast werk je af en toe op locatie bij onze klanten en regelmatig vanuit huis.

Waarom Orangehill?
Jij wilt leren, vooruitkomen, ontwikkelen en daarover kunnen sparren met je collega’s, opdrachtgevers en met onze partners. Jij wil niet verzanden in oude omgevingen en stoffige, saaie SharePoint oplossingen. Werkgevers die daar hun business van hebben gemaakt zijn er te over. Wie nu mee wil komen ‘ademt’ online en weet als geen ander dat de innovatie daar plaatsvindt. Niet voor niets dat Microsoft online tot haar speerpunt heeft gemaakt. Met SharePoint/Office 365 voorop.

Bij ons draai je meteen mee in de eredivisie. Onze klanten zijn kritisch, houden van innovatie en verwachten niets minder dan de beste oplossingen en het beste van jou! Jouw collega’s zijn strikt als het gaat om kwaliteit en informeel als het gaat om de sfeer en onderlinge samenwerking. We realiseren ons dat wij veel van je vragen. Daar staat tegenover dat je actief mee bepaalt hoe jouw werk eruit ziet, welke gereedschappen jij inzet en welke oplossing het best aansluit bij de klantvraag. Om te ontspannen gaan we regelmatig met elkaar op pad voor een borrel. Daarvoor hoeven wij de voordeur maar open te doen….

Jouw profiel

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Microsoft technologieën zijn jouw passie en je leert graag iets bij;
 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring met SharePoint 2013 ontwikkeling (online én on premise);
 • Je durft te vragen als je iets niet weet;
 • Het delen van kennis & ervaring vind je vanzelfsprekend;
 • Je bent resultaatgericht en je werkt graag in teamverband;
 • Ervaring met werken in AGILE/SCRUM teams is een pré.

Wat wij bieden

 • Innovatieve en kennisintensieve projecten;
 • Een gedreven team van online specialisten;
 • Veel ruimte tot zelfstandigheid binnen het zelfsturend  team;
 • Een salaris op niveau zodat jij je kunt concentreren kwaliteit en ontwikkeling;
 • Opleidingen en certificeringen;
 • Flexibele werktijden;
 • Pensioen en verzekeringen.

Als de functie SharePoint Developer past bij jouw kennis en vaardigheden dan nodigen je graag uit om jezelf bij ons verder te ontwikkelen. Mail jouw sollicitatie en CV naar vincent.somers@orangehill.nl en vermeld daarin jouw relevante SharePoint kennis en werkervaring en jouw motivatie om bij ons te komen werken.Wij horen graag van je!

Namens team Orangehill, Vincent Somers, Directeur.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Share This