Sociale Kaart Den Haag – Digivers

5 april 2017

Den Haag Sociale Kaart Digivers

Vorig jaar is de gemeente Den Haag overgestapt naar Digivers verwijsgids als basis van de gemeentelijke sociale kaart. binnenkort gaat de sociale kaart live waarmee een periode start waarin er wordt gewerkt aan fijn afstemming van de sociale kaart. Later dit jaar vindt de officiële lancering plaats.

 

Den Haag biedt met de sociale kaart een gedetailleerd overzicht van organisaties en hun aanbod in de gemeente. Bijzonder is dat er ook activiteiten onderdeel zijn van deze uitgebreide gemeentelijke sociale kaart. Bezoekers kunnen met de filter- en sorteringsmogelijkheden die Digivers Verwijsgids de Haagse sociale kaart biedt, precies aangeven naar wat, waar, wie zij zoeken.

Den Haag hanteert richting regionale, maatschappelijke organisaties een actief uitnodigingsbeleid om aan te sluiten op sociale kaart Den Haag. Hiertoe is eind 2016 een speciale dag georganiseerd waarvoor de gemeente verschillende geïnteresseerde organisaties had uitgenodigd. Op deze API-dag werd aanwezige organisaties door Orangehill/Videnz uitgelegd welke stappen er nodig zijn om aansluiten op de sociale kaart en was er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Het Haagse Xtra is een van de partijen die inmiddels is gestart met een traject om de sociale kaart onderdeel te gaan maken van een of meerdere van hun online omgevingen.

Meer informatie? Aarzel niet ons te bellen of te mailen! Telefoon 020 820 1730 of info@digivers.nl.

Gerelateerde berichten

Share This