NATO-NCIA intranet uplift

19 december 2016

Orangehill geeft het bestaande NATO Communications and Information Agency (NCIA Agency) intranet een stevige uplift. Het intranet wordt voorzien van een nieuwe Look and Feel en er wordt functionaliteit toegevoegd.

Orangehill werkt hiervoor nauw samen met opdrachtgevers Entopic en triptic die een onderzoek hebben afgerond naar de wensen van de vele duizenden gebruikers van het NCIA intranet. Orangehill werkt voor de uplift nauw samen met NATO intranet-specialisten en met de NATO-projectleider die de aanpassingen intern begeleidt.

 
Na de verbeterslag zijn de gebruikers nog beter in staat dit communicatieve deel van het NATO- intranet in te zetten en te gebruiken binnen hun dagelijkse werkzaamheden.

NCIA Agency

De NCI Agency heeft haar hoofdkwartier in Brussel, België, waar ook de NATO Secretaris Generaal is gestationeerd. De NCI Agency heeft meer dan 25 vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië ter ondersteuning van hun klanten en NAVO-operaties.

De missie van de NCIA Agency is het door krachtenbundeling versterken van het Bondgenootschap.

De NCIA Agency werd opgericht op 1 juli 2012. De missie van NCIA Agency omvat IT-ondersteuning aan de bondgenoten, aan het NATO-hoofdkwartier, aan de commando structuur en aan de NATO-agentschappen.

 

Gerelateerde berichten

Share This